In 1996 hebben wij onze praktijk opgestart in Beek en Donk. Men kon bij ons terecht voor vrijwel alle klachten die te maken hadden met het spier- en gewrichtsstelsel. In de afgelopen 27 jaar tijd hebben wij een groot patiëntenbestand opgebouwd, mensen die ons trouw regelmatig bezochten als ze problemen hadden met hun dagelijks functioneren.

In die 27 jaar is er ook veel veranderd binnen de fysiotherapie. Er werd beroepsmatig, maar ook vanuit zorgverzekeraars steeds meer eisen gesteld aan het behandelen van patiënten. Praktijken moesten keuzes maken in wat ze wil konden / wilden behandelen en wat niet. Door de jaren heen zijn we ons daarom steeds meer gaan focussen op patiënten met klachten in het hoofd-, nek-, hals- en kaakregio. Dit is het werkterrein van de orofaciaal therapeut. Inmiddels hebben wij een multidisciplinair team binnen onze praktijk waardoor wij deze patiëntengroep optimaal kunnen onderzoeken en behandelen.

Daarom hebben wij besloten om per 1 juli 2023 verder te gaan als een gespecialiseerde praktijk voor hoofd-, nek-, hals- en kaakklachten.

Voor het behandelen van andere klachten zult u een beroep moeten doen op de andere praktijken in Laarbeek of aangrenzende gemeenten. Bent u in het verleden in onze praktijk behandeld en weet u niet waar u het beste met uw klacht naar toe kunt gaan, neem dan contact met ons op dan kunnen wij u daar bij wel adviseren.